Reis naar jouw mooiste leven

De lessen van Miracles

Ons aanbod helpt je om een leven te creëren vanuit respect, liefde en verbinding.

Het belang van afstemmen

Het belang van afstemmen

Een kind leeft in de eigen gevoels – en belevingswereld die – afhankelijk van de ontwikkelingsfase steeds veranderd.

                       

Als ouders zijn we geneigd om het gedrag van een kind te verklaren vanuit onze eigen gedachten. Onze gedachten hebben bijna altijd betrekking op het verleden (zorgen ... wat als) of over de toekomst (angst voor wat komt)

                       

Het gedrag van een kind wordt echter in grote mate bepaald door het gevoel wat een kind heeft. Daarom is het belangrijk dat een ouder leert zich in te leven in het gevoel van het kind. Alleen dan kan de ouder positief en op de juiste wijze (zonder angst of zorgen) op het gedrag van het kind reageren.

                       

Om zich goed in te leven in een kind is het belangrijk dat de ouder leert om met een open blik naar een kind te kijken. 

Tijdens deze les leer je hoe af kunt stemmen.

Prijs losse les €11,- inclusief BTW

Waarom Miracles? 

In het begin is alles leuk, je hebt positieve energie. Of je in een nieuw huis, woont, een nieuwe baby hebt, een nieuwe relatie hebt, of een nieuwe baan. Je start altijd met positieve energie, want je hebt nog niet de keerzijde ontdekt. Je bent nog geen uitdagingen tegen gekomen.

Dan komt er een moment dat er iets tegen zit. Je ontvangt negatieve gevoelens en gedachten. Je spreekt deze teleurstelling en negatieve gedachten uit. Wat je voelt, uitspreekt en denkt ontvang je terug in jouw werkelijkheid. Je omgeving en je relaties zijn altijd een spiegel van je denken, emoties, je gevoel.

Leer via Miracles hoe je de uitdagingen in je leven op een positieve manier aangaat, want dan kom je verder in je leven.

Onze cursus gaat verder waar andere cursussen stoppen. Ik ben er om je persoonlijke te begeleiden en je te leren hoe je met de uitdagingen om kunt gaan die je tijdens onze training tegenkomt, zodat je altijd verder komt dan waar je nu staat.

arrow_drop_up arrow_drop_down