De kracht van affirmaties


De positieve kracht van affirmaties

Een affirmatie is een positieve uitspraak die je helpt om je gevoel en gedachten positief te sturen. Het is belangrijk om de uitspraak of zin regelmatig te herhalen. Door het gebruik van affirmaties programmeer of stuur je, je denken en je gevoel. Wat je denkt zal zich in je omgeving manifesteren. Wat je voelt, straal je uit. Op die manier kun je je leven positief beïnvloeden.

Download hieronder de kracht van affirmaties.

Veel plezier met toepassen.


50%
Download de kracht van affirmaties
Miracles holding deelt regelmatig gratis tips over verschillende onderwerpen. Kijk dus regelmatig op onze site voor nieuwe downloads.

Onze tips zijn zijn een onderdeel van jouw routekaart naar een leven vanuit respect, liefde  en verbinding.

Waarom Miracles? 

In het begin is alles leuk, je hebt positieve energie. Of je in een nieuw huis, woont, een nieuwe baby hebt, een nieuwe relatie hebt, of een nieuwe baan. Je start altijd met positieve energie, want je hebt nog niet de keerzijde ontdekt. Je bent nog geen uitdagingen tegen gekomen.

Dan komt er een moment dat er iets anders loopt. Je ontvangt negatieve gevoelens en gedachten. Je spreekt deze teleurstelling en negatieve gedachten uit. Wat je voelt, uitspreekt en denkt ontvang je terug in jouw werkelijkheid. Je omgeving en je relaties zijn altijd een spiegel van je denken, emoties, je gevoel.

Leer via Miracles hoe je op een positieve manier  de uitdagingen in je leven aan kunt gaan, want dan kom je verder in je leven.

Onze cursus gaat verder waar andere cursussen stoppen. Ik ben er om je persoonlijke te begeleiden en je te leren hoe je met de uitdagingen om kunt gaan die je tijdens onze training tegenkomt, zodat je altijd verder komt dan waar je nu staat.

arrow_drop_up arrow_drop_down