Reis naar jouw mooiste leven

Gratis Tips

Onze gratis tips begeleiden je  naar een leven vanuit respect, liefde en verbinding.

Onze tips kun je hieronder downloaden.

Als je kiest voor het downloaden van onze tips krijg je het verzoek om jezelf online te registeren. Als je jezelf registreert ontvang je als dank één keer per kwartaal onze nieuwsbrief met daarin nieuwe tips en nieuwe inzichten.

Tips om je baby te laten slapen

Het is fijn als ouders en baby's goed slapen. 

Een pas geboren baby heeft nog geen vast slaapritme. Door vanaf de eerste dag een vaste structuur aan te brengen is het voor de baby makkelijker een eigen slaapritme te ontwikkelen.

Via Miracles Holding BV kunt u gratis tips downloaden die u direct toe kunt passen en die helpen een vaste structuur aan te brengen waardoor het voor de baby makkelijker  is  om een eigen slaapritme te ontwikkelen .

Tips om je kindje te laten slapen

Het is fijn als kinderen en ouders goed slapen, zodat ze voldoende energie hebben voor de volgende dag.

Het is belangrijk dat kinderen een eigen slaapritme  ontwikkelen. 

Via Miracles Holding BV kunt u gratis tips downloaden die u de kennis geven hoe u uw kind kunt begeleiden bij het ontwikkelen van een eigen slaapritme.


De kracht van affirmaties

De positieve kracht van affirmaties

Een affirmatie is een positieve uitspraak die je helpt om je gevoel en gedachten positief te sturen. Het is belangrijk om de uitspraak of zin regelmatig te herhalen. Door het gebruik van affirmaties programmeer of stuur je, je denken en je gevoel. Wat je denkt zal zich in je omgeving manifesteren. Wat je voelt, straal je uit. Op die manier kun je je leven positief beïnvloeden.

Via Miracles Holding BV kunt u de kracht van affirmaties gratis downloaden

Omgaan met driftbuien

Ouders kunnen hun kind leren omgaan met gevoelens van boosheid en frustratie,en laten zien en ervaren hoe deze het beste geuit kunnen worden.

Via Miracles Holding BV kunt u gratis tips downloaden die u de kennis geven hoe u uw kind kunt begeleiden ingeval van driftbuien


Driftbuien

Mijn kind doet anderen pijn

Kinderen doen anderen vaak pijn zonder er bij na te denken.

Waarom doet een kind anderen pijn?

Hoe handel je als je ziet dat een kind een ander kind pijn doet, of als het kind jou pijn doet?

Via Miracles Holding BV kunt u gratis tips downloaden die u de kennis geven hoe u uw kind kunt begeleiden in het geval een kind anderen pijn doet

Veel plezier met toepassen!

 Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind doet wat ik wil?

Kijk onderstaande video voor tips!

Waarom Miracles? 

In het begin is alles leuk, je hebt positieve energie. Of je in een nieuw huis, woont, een nieuwe baby hebt, een nieuwe relatie hebt, of een nieuwe baan. Je start altijd met positieve energie, want je hebt nog niet de keerzijde ontdekt. Je bent nog geen obstakels tegen gekomen.

Dan komt er een moment dat er iets anders loopt. Je ontvangt negatieve gevoelens en gedachten. Je spreekt deze teleurstelling en negatieve gedachten uit. Wat je voelt, uitspreekt en denkt ontvang je terug in jouw werkelijkheid. Je omgeving en je relaties zijn altijd een spiegel van je denken, emoties, je gevoel.

Leer via Miracles hoe je de uitdagingen op een positieve manier  aan kunt gaan, want dan kom je verder in je leven.

Onze cursus gaat verder waar andere cursussen stoppen. Ik ben er om je persoonlijke te begeleiden en je te leren hoe je met de uitdagingen om kunt gaan die je tijdens onze training tegenkomt, zodat je altijd verder komt dan waar je nu staat.

arrow_drop_up arrow_drop_down