arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Ineke

Mijn naam is Ineke Brouwers

Ik ben sinds 2019 in dienst van Miracles Holding B.V. Ik ontwikkel in opdracht van Miracles Holding B.V. de online trainingen, verzorg de 1-1 coaching en begeleid jou tijdens de reis naar jouw mooiste leven. Ik ben vanaf mijn 16e gelukkig samen met de liefde van mijn leven Ronny. Samen hebben we  twee prachtige zonen mogen ontvangen. Sinds 2018 is deze rijkdom uitgebreid met de komst van onze hond Taivas.

Mijn werkzame leven is gestart bij de gezinsverzorging en heeft zich vervolgd naar de gespecialiseerde gezinsverzorging. In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. In de kinderopvang heb ik diverse functies vervuld. Tijdens mijn werkzame leven in de kinderopvang heb ik als (interne) trainer diverse trainingen verzorgd voor ouders en  pedagogisch medewerk(st)ers.

Tijdens het werken in de kinderopvang heb ik dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk het is, om kinderen bewust op te voeden vanuit wederzijds respect, liefde en met een positieve intentie. Ik ben blij en dankbaar dat ik, binnen de mogelijkheden die ik toen had, de pedagogisch medewerk(st)ers en ouders heb mogen scholen in de Gordon methode. Nog blijer en dankbaarder ben ik nu, dat ik vanuit Miracles Holding B.V. een positieve bijdrage lever aan het eigen onlineprogramma. De digitale mogelijkheden maken  het mogelijk  meer mensen te bereiken die open staan voor een positieve benaderingswijze. Op deze wijze lever ik via Miracles Holding BV een belangrijke bijdrage aan een liefdevolle, positieve wereld.

Ik zie het leven en de mensen om mij heen als een grote inspiratiebron. Ik geniet van het ontwikkelen van mijn talenten en vaardigheden en zie het als mijn missie om de mensen om mij heen te inspireren  de eigen talenten en vaardigheden te ontdekken.nullnull

Kies voor een wereld vol liefde

Kies voor een wereld vol licht

Maak van alles het beste

zet een glimlach op jouw gezicht

Kies voor een wereld vol vriendschap

  dat iedereen vrij mag zijn


Zodat iedere dag hier op aarde

Een cadeautje voor jou mag zijnWat maakt onze cursus uniek?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Bij deze cursus leer je bewust gebruik maken van de kracht van taal in jouw communicatie.

Bij onze training krijg je zicht op je eigen vaak negatieve en beperkende taalgebruik en leer je de technieken om deze te veranderen naar positief en opbouwend taalgebruik.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Bij deze cursus wordt je jezelf bewust van de spiegels in je leven en leer je hoe je de spiegels in je leven zelf kunt beïnvloeden

 Alles en iedereen  is met elkaar verbonden. Alles wat zich in onze gedachten afspeelt wordt  weerspiegelt in onze buitenwereld. Bij deze cursus wordt je jezelf bewust van  je eigen negatieve gedachten en ontvang je technieken hoe je jouw gedachten bewust  kunt veranderen naar positieve gedachten.

                             


Ms. Nameless
Add Your Stars
Bij deze cursus leer je in smileys denken


Tijdens deze cursus leer je hoe je conflicten op kunt lossen zodat iedereen wint.Ms. Nameless
Add Your Stars