Over Ineke

Mijn naam is Ineke Brouwers

Ik werk sinds 2019 voor Miracles Holding B.V. Ik ontwikkel in opdracht van Miracles Holding B.V. de online trainingen, verzorg de 1-1 coaching en begeleid de deelnemers waar zij behoefte aan hebben en begeleiding bij willen ontvangen . Ik ben vanaf mijn 16e  samen met  Ronny. Samen hebben we  twee prachtige zonen mogen ontvangen. Sinds 2018 is ons  gezin uitgebreid met de Taivas een prachtige Samojeed.

Mijn werkzame leven is in 1981 gestart bij de gezinsverzorging . In 1995 heb ik de overstap gemaakt naar de kinderopvang. Voor de kinderopvang heb ik als (interne) trainer diverse trainingen verzorgd voor ouders en  pedagogisch medewerk(st)ers.

Tijdens het werken in de kinderopvang heb ik dagelijks kunnen ervaren hoe belangrijk het is, om kinderen bewust op te voeden vanuit wederzijds respect, liefde en met een positieve intentie. Ik ben blij en dankbaar dat ik, binnen de mogelijkheden die ik toen had, pedagogisch medewerk(st)ers en ouders heb mogen scholen met de Gordon methode.  

Ik zie het leven en de mensen om mij heen als een grote inspiratiebron. Ik geniet van het ontwikkelen van mijn talenten en vaardigheden en zie het als mijn missie om de mensen om mij heen te inspireren de eigen talenten en vaardigheden te ontdekken.nullnull

Ik wens je een leven vol liefde

Ik wens je een leven vol licht

Ik maak van alles het beste

Ik tover een glimlach op jouw gezicht

 


Ik wens je een leven vol vrijheid

bevrijd van zorgen, verdriet en pijn


Dat elke dag hier op aarde

de mooiste dag van jouw leven mag zijn  Wat maakt onze cursus uniek?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Bij deze cursus leer je bewust gebruik maken van de kracht van taal in jouw communicatie.

Bij onze training krijg je zicht op je eigen vaak negatieve en beperkende taalgebruik en leer je de technieken om deze te veranderen naar positief en opbouwend taalgebruik.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Bij deze cursus wordt je jezelf bewust van de spiegels in je leven en leer je hoe je de spiegels in je leven zelf kunt beïnvloeden

 Alles en iedereen  is met elkaar verbonden. Alles wat zich in onze gedachten afspeelt wordt  weerspiegelt in onze buitenwereld. Bij deze cursus wordt je jezelf bewust van  je eigen negatieve gedachten en ontvang je technieken hoe je jouw gedachten bewust  kunt veranderen naar positieve gedachten.

                             


Ms. Nameless
Add Your Stars
Bij deze cursus leer je in smileys denken


Tijdens deze cursus leer je hoe je conflicten op kunt lossen zodat iedereen wint.Ms. Nameless
Add Your Stars
arrow_drop_up arrow_drop_down